Toghether we go for the perfect match.

Voor werkgevers   Voor werknemers

Werving en selectie

Werving en selectie van de juiste kandidaten voor uw vacatures is belangrijk, maar kost vaak erg veel tijd. Veel bedrijven besteden dit dan ook uit aan een specialist.

Voordelen werving- en selectie

Er zijn een aantal redenen waarom bedrijven graag werken met een werving- en selectiebureau:

  • Flexibiliteit bij het invullen van vacatures
  • Kandidaten direct in dienst
  • Vaste fee bij plaatsing
  • Minder tijd kwijt aan het werven en selecteren van kandidaten
  • Laagdrempelige manier om snel in contact te komen met kandidaten

We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever. Dat werkt ook omgekeerd. Ben jij op zoek naar een vaste baan, dan kijken we verder dan je cv. Ons doel is dé ideale match tussen jou en je toekomstige werkgever. Daarom kijken we ook naar je persoonlijkheid en naar de cultuur van een organisatie.

Hoe werken wij?

Met onze recruiter maakt u afspraken over de manier waarop zij u helpen om de beste kandidaat te vinden voor uw vacature. Zo kan een bureau adviseren, meehelpen of de werving en selectie volledig of gedeeltelijk overnemen.

Zo werkt werving- en selectie:

  • Met een recruiter bespreekt u welke vacatures open staan en welke kandidaten u nodig heeft
  • De recruiter zet in overleg uw vacatures uit op jobboards, zoals Nationale Vacaturebank, Indeed, Jobbird en social media
  • Zij verzamelen en bewaren cv’s in een database en selecteren meestal een aantal kandidaten die aan uw functieprofiel voldoen
  • Deze kandidaten leggen zij aan u voor. U kunt er soms voor kiezen om ook de eerste gesprekken aan hen uit te besteden

Het invullen van specialistische rollen is vaak tijdrovend en kostbaar. Het kan ook voorkomen dat u in korte tijd veel nieuw personeel nodig heeft. Dat vraagt om een andere aanpak van uw recruitment. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het recruitmentproces volledig uit te besteden. In veel gevallen plaatsen wij dan een recruiter bij u in huis.

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is in de basis het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf en vacature. In de praktijk betekent werving en selectie dat een bureau iemand werft die direct bij uw bedrijf in dienst komt. Hiervoor betaalt u een afgesproken fee aan een werving- en selectiebureau. In veel gevallen is dat een percentage van het jaarloon.

Snel, transparant en persoonlijk

Als je solliciteert, geven wij je binnen 2 werkdagen een reactie als je in aanmerking komt voor de functie. We zijn eerlijk over je mogelijkheden. Op die manier maken we niet alleen dé ideale match voor nu, maar ook voor de toekomst. In eerste instantie solliciteer je altijd op een vacature en heb je gedurende het hele proces contact met één contactpersoon. Word je nu niet bemiddeld, maar passen je cv en je competenties bij ons vacature-aanbod, dan kun je per mail op de hoogte gehouden worden van actuele functies.