Werving en selectie.

Ontdek al onze vacatures

Voor werknemers

Op zoek naar een nieuwe job of tijd voor een carrièreswitch? Bij C&S nemen wij graag de tijd om jou te leren kennen en jouw talenten en wensen te matchen aan een job maar ook een bedrijf die voldoet aan jouw wensen!

Onze persoonlijke aanpak is onze sleutel naar succes. Daarom vinden wij het uiterst belangrijk om elkaar te leren kennen en nemen daar ook uitgebreid de tijd voor. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers laat je ons weten wie je bent, wat je doet en waar je naartoe wilt met alle toeters en bellen erbij. Zo maken wij een scan van jou als persoon en als werkkracht.

Met deze persoonlijke scan kunnen wij jou voorstellen aan onze klant-bedrijven wat natuurlijk meer zegt dan enkel het versturen van een cv... dit verkort dan ook de sollicitatieprocedure door minder vraagstelling!

Bij C&S heb je een vaste contactpersoon die alles weet over jou en het verloop van jouw sollicitaties. Zie hem/haar als jouw ambassadeur tijdens je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Niemand houdt van ellenlange sollicitatieprocedures. C&S schakelt snel! Met C&S zit je onmiddellijk met de juiste persoon aan tafel zo kan je in geen tijd terug aan de slag en gewoon doen waar je goed in bent!